• repvez
    #8890
    Nem a részletekre gondoltam, hanem a fö lépésekre , hogy ugyan ott tartanak, Napi szinten nézem a streameket mi folyik ott.
    De ha nem azt nézed, hogy szebb lett a hegyesztés és máshol készülnek az alkatrészek akkor azt mondhatjuk, hogy még mindig azt tesztelik, hogy a tartályok kibirják e a cryo nyomás tesztet semmi elöre lépés ebben.

    Az meg , hogy minden egyes résznél felszerelnek valamit ami akkor lenne lényeges ha el is emelkedne a földről az sokat nem jelent ha folyton szétmegy már az álláson.

    Mit értek el a lábakkal most? Vagy mi értelme volt megcsinálni 2 orr sekciót meg a szárnyakat, ha folyamatosan ujratervezik az egészet és még nem tartanak ott, hogy használják öket.
    Nem kell , hogy olyan részletes tervezés legyen mint a NASA-nál, de legalább egy kis időt eltölthetnénk átgondolni a lehetséges factorokat , hogy megelözzék az ilyen hibákat.
    Mert ez a hiba is elkerülhető lett volna ha legalább egy kicsit is figyelmet forditanak rá, hogy egy üres tartály nem fogja elbirni a felette fullratöltött tartályt.

    nem azzal van bajom, hogy nem az eredeti terveket követik, azzal van bajon, hogy ugy tunik, mintha nem is lenne terv és csak sodródnak az eseményekkel.
    Bejelentenek valamit, aztán mikor nem jön össze meg megy a magyarázat , hogy azt majd a következő alkalommal csináljuk most ez volt a cél.

    Olyan mintha el akarnál jutni Pestről Londonba ugy, hogy nem tervezed meg előre az útvonalat ,hogy merre kellene menni, ezért elvéted a lehajtót az autópályán ,erre bejelentes, hogy nem baj ezt pont így terveztem és ez még megesik párszor. de ha elötte csinálsz tervet akkor lehet később indulsz el ,de hamarabb érsz oda kevesebb bosszúsággal.