• repvez
    #8581
    Valami most egy kicsit összezavart engem a sapace X következő terveivel kapcsolatban.
    Amióta az MK1es starship kipukkadt, azután azt hittem, hogy az mk2essel majd flytatódik a kisérlet, ehelyett az mk2est is kutázták, sőt még a cocoa beh is telepet is becsukják és csak boca chica marad ahol meg az mk3nak még csak most álnak neki egy teljesen más szemlélettel megépiteni, miközben már kép kb 80%os rakétájuk ott van amik márcsak hetekre volt a fellövéstől.
    Igaz hoyg mindegyiket csak egyszer akarták használni, de ha annyira nem volt fontos ez az egyszeri alkalom sem amiéért most kukázták öket, akkor miért nem azzalkezdtek amihez már tényleg nem lehet szimulálni?

    Lehet, hogy sokkal kevesebből megvoltak ezek a teszt példánnyok mint a NASA féle ,de akkor is milliókról beszélünk aminek azért jó lett volna ha haszna is van.

    Ha tényleg nem használnak fel semmit az első két rakétából és az mk3at most kezdki épiteni az legalább fél éves csüszás ha ne m több és akkor mégcsak a 20kmes ugrásrol beszélunk , mert gyanitöm ,nem egyből az orbitális fellövéssel kezdenek, ahoz amugy is kell az első fokozat is amit meg még sehol nem kezdtek el csinálni.

    szóval elég nagy zavart érzek az ütemtervben ettúl a balesettől.