Football Manager
  • MrIncredible
    Üdv Mindenkinek!
    A naewcastle caspatánál kezdtem meg áldásos tevékenységemet. a főnökség a biztonságos középmezőnyt tette célnak, én mondtam nekik, hogy sokkal több lehetőség van ebben a csapatban, és kiviszem őket a nemzetközi porondra. erre hozzám vágtam 9,5 millió fontot, hogy vegyem meg azokat akire szükségem van. hellyel közel az alap csapatot favorizáltam, de igazoltam pár tehetséget. adrien a sportingtól kp, zarate csatár posztra viduka helyett akit a mancitynek adtam el 2,6 misiért, Van Damme, aki tartalék védőnek jó lesz, Pazienza a Fiótól, mert barton butt sérült volt nem volt rossz igazolás de semmi extra. A prémiumot a bajnokságra kértem, ennek köszönhetően a kupát ellazsálták a srácok, mindkettőt. liga, fa kupa. Egyaránt 2 fordulót éltünk meg. ligából portsmouth, fa-ből a reading búcsúztatott az ismételt meccseken. a bajnokságban meglepetést okoztak. elég jól belehúztunk és végig a első helyek valamelyikén voltunk 1-5-ig. most a 30. fordulónál tartok és 4 ponttal állok a cselzi előtt az ELSŐ helyen:)ezzel a kerettel szép teljesítmény szerintem, bár elég sok a kapott gól:37, a rúgott meg 63 körül mozog. egy 4-1-1-2-2-es taktikával próbálkozom, vkp-ig majd mindenki védekezik nagyon rövid passzal viszonylag gyors passzokkal, full letámadással kivéve védők. ezzel is nagyon jól megy, és az utcsó 3 fordulóban gondoltam kipróbálok egy sortis taktikát, mert elég jókat olvastam róla és kiváncsivá tett. az sem rossz két győzelem 1 döntetlen(pool). az arsenalnak és a poolnak nem megy túl jól.Newcastle, cselzi, mancity, manu, arsenal. a pool csak a hetedik de tizenegynehány fordulóig kiesők voltak, ki is rúgták Rafa barátomat:)
    Elnézést ha hosszú voltam. remélem elolvassátok:)