• kirol
    #78
    "Alan Wake exkluzív X360 és Vista alkotás
    [2006. május 10. @ 00:00 - Forcecaster]
    A Microsoft a ma már annyit emlegetett sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy ők fogják kiadni az Alan Wake című játékot, még pedig kizárólag Xbox 360 és Windows Vista platformra.

    A Remedy műhelyében készülő játékban, mint azt már mindenkinek tudni illik a játékos annak az Alan Wakenek a bőrébe bújik, aki egy remek újságíró hírében áll, aki egy kisvárosba vonul vissza, hogy megtalálja relytéjes körülmények között eltünt feleségét.

    Frank Pope a Microsoft pénzügyi részlegének vezetője elmondta, hogy a fejlesztőgárda ezzel a játékkal kizárólag a már korábban említett platformokra kívánja elhozni a lehető legtökéletesebb játékélményt. Hozzátette még, hogy a játékosok innovatív és összetett élményben részesülhetnek majd a Remedyvel közösen összehozott alkotásának köszönhetően.

    Az eseményekhez Petri Järvilehto a Remedy kreatív igazgatója hozzátette, hogy sokat fáradoztak egy olyan kiadó keresésével, amely megfelelne a játékaik színvonalához, ám most ezt az MGS személyében megtalálták, így az Alan Wake című játékuk az őt megillető pompában érkezhet majd meg, ők pedig tovább menetelhetnek a sikerek felé."

    Na megkaptam sajnos a választ a kérdésemre. (Mi az, hogy Exclusively on Windows?)
    Csak Vistara jön, ami kitudja mikor lesz.