Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Na tegnap én is kaptam a hátsómba kicsit. 72esek esti repülése, 2x4 gép, sweep, mig légifölény. Fél órás eligazítás után megindultunk, rampstart, majd a mi kötelékünk 10 mérföldes trailben közelített a FLOT-hoz. Ki volt adva, hogy mivel kevés gépünk van már, ezért mindenki lő majd kifordul és így "lóverseny alakzatban mozgunk. 4es gépként én voltam az utolsó a sorban, 2 su30 volt szemben. a 3as gép lőtt, de későn fordult ki, és rakétát indítottak rá. Én tökéletes helyzetben voltam, 400 kts 28000 láb, 20 mérföldről indítottam, majd rögtön fordultam is ki, pitbullt sem vártam meg, nehogy gáz legyen, csakhogy így pont a 3as gép fölé kerültem. Burner és pucolás. Egyik su30 se mért be. Hát egyszer csak nem megjelenik az rwren egy rakéta baromi közel. Na tippek, mi történt? Persze gyönyörű tűzgolyó lettem, így a küldetés elején. (A rakétám legalább talált).