• takibalint
    #7107
    Daniele De Rossi sajtótájékoztatón zárta le végleg a távozásáról szóló pletykákat, és kijelentette, hogy marad az AS Roma labdarúgócsapatánál.

    De Rossi ugyan az előző szezonban írt alá 2017-ig a „farkasokhoz”, ám a Manchester City nagy erőket mozgósított a megszerzéséért. A Roma kulcsembere azonban végül a maradás mellett döntött.

    „Maradok, boldog vagyok itt, és soha senki nem beszélt velem a távozásról. Különböző dolgok jelentek meg rólam és Roberto Manciniről a sajtóban, néhányon csak nevettem, míg mások felbosszantottak. Megígérhetem, ha távozni fogok – vagy azért, hogy Bajnokok Ligáját nyerhessek vagy a több pénz miatt – azt nyilvánosan el fogom mondani. Egy klub, akiről ti is tudtok, komolyan le akart igazolni, míg egy-két másik csak érdeklődött irántam. Nem tudok róla, hogy el akarnának adni. Úgy gondolom, hogy számítanak rám, ezért kötöttek velem hosszú távú szerződést” – mondta De Rossi a sajtótájékoztatón.

    A hírek szerint a 29 éves középpályás a szigetországban évente kilencmillió eurót keresett volna szemben azzal a hatmillióval, amit Rómában kap. A Manchester City az olasz klubnak 30-35 millió eurót, a játékosnak négyéves szerződést kínált, ő mégis úgy döntött, hogy marad.