• takibalint
  #7095
  Gulácsi nem kapott gólt az AS Roma ellen

  A Premier League két patinás csapata, a Liverpool és a Chelsea is vereséget szenvedett felkészülési mérkőzésen az Egyesült Államokban. A Poolt – amelyben Gulácsi Péter kezdőként egy félidőt kapott – az AS Roma győzte le 2–1-re, míg a BL-győztes az MLS All Star gárdájától kapott ki.

  Míg a Toronto ellen a második félidőben állt be csereként, addig az AS Roma ellen már Gulácsi Péter nevével kezdődött a Liverpool összeállítása. A magyar kapusnak már rögtön a nyolcadik percben nagyot kellett védenie, a Roma görög középpályása, Panajotisz Taktszidisz már csak vele állt szemben, de nem tudott a hálóba találni. Gulácsi a 17. percben pedig Pablo Osvaldo lövését védte.

  A Liverpool megszerezhette volna a vezetést, ám Joe Cole lövése hiába jutott túl Lobonton, a felső léc kisegítette az olaszokat.

  A második félidőre már nem jött ki Gulácsi, Brad Jones védte tovább a Liverpool hálóját. Az ausztrál kapus a 63. percben tehetetlen volt, az új szerzemény, Michael Bradley lőtt a hosszú sarokba. Sőt, hat perccel később Alessandro Florenzi is betalált, Jones hiába védte előtte Lamela lövését.

  Charlie Adam a 80. percben szépített, de a Liverpool végül vesztesen hagyta el a pályát. A Liverpool másik magyar játékosa, Adorján Krisztián csereként lépett pályára az 59. percben.