• takibalint
  #6967
  Olasz lapértesülés szerint az AS Roma hamarosan megegyezhet a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Villarreallal és annak 27 éves brazil játékosával, Nilmarral.

  A 23-szoros brazil válogatott támadó 2009 óta a Villarreal együttesét erősíti, amelyben 64 fellépésen 21-szer vette be az ellenfelek hálóját.

  Az olasz fővárosi együttes vezetése nyíltan kifejezte, hogy részéről még nem tartja lezártnak az átigazolási szezont, Walter Sabatini elmondása szerint 3-4 játékos érkezése várható még, amelyek közül az egyik a brazil lehet. A klub a Sky Sport Italia szerint már ki is dolgozta a megfelelő ajánlatot:

  A többek között a Real Madrid által is megkörnyékezett Nilmarért jelenlegi klubja 20 millió eurót kér, míg a „farkasok” a hírek szerint 14 milliót és teljesítményfüggő egyéb bónuszokat ajánlanak.

  A Roma részéről problémát jelent, hogy előbb meg kéne szabadulnia egy nem európai uniós játékosától, a forrás úgy véli, hogy Nilmar érkezése esetén Fábio Simplício lehet az, akinek távoznia kell majd az együttestől.