• takibalint
    #6919
    Javier Pastore inkább a Milanba, mint a Romába igazolna.

    Az olasz élvonalbeli Palermo argentin tehetsége, Javier Pastore a La Gazzetta dello Sportnak elmondta, nem hiszi, hogy a következő idényben is a szicíliaiak játékosa maradna, és szíve szerint inkább az AC Milanba igazolna, mint az AS Romába.

    A 22 esztendős támadó középpályást ezen a nyáron több klubbal is szóba hozták már, többek közt a Real Madrid, a Barcelona és a Chelsea nevét is összeboronálták már az argentinnal, ám Pastore nemrég kijelentette, Olaszországban szeretne maradni. Ennek hallatán az olasz sajtó nem hezitált sokat, és szinte az összes élvonalbeli nagy klubnak „eladta" már Pastorét, akit azonban leginkább csak a címvédő AC Milan érdekel.

    „Az ügynökeim jelenleg is dolgoznak, azt hiszem, annyit elárulhatok, hogy a következő szezont már nem a Palermóban töltöm. Kedvelem az AC Milant, legutóbb megnyerte a bajnokságot, és komoly ambíciója van a jövőt illetően. A Roma? Beszéltem Nicolas Burdisso barátommal róla, de jelenleg nem megfelelő opció számomra a „farkasokhoz" való igazolás" – mondta Pastora a Gazzettának.

    A korábban 50 millió euróra taksált, jelenleg a Copa Américán szereplő játékos azt is hozzátette: nem lenne könnyű elhagynia a szicíliai csapatot, különösen azért, mert Maurizio Zamparini klubelnök olyan, mintha az édesapja lenne.