• takibalint
    #6388
    Roman Pavljucsenko útja Rómába vezethet!

    Az AS Roma vezetőedzője, Claudio Ranieri már többször kijelentette, hogy elsődleges cél a télen, hogy megerősítsék a támadóalakzatot, és gólerős csatárt igazoljanak. Eddig Ruud Van Nistelrooy és Luca Toni neve vetődött fel, most Pavljucsenkóval újabb labdarúgóval bővült a lista.

    Mint ismeretes, a fővárosi klub nem áll túl jól anyagilag, így kérdéses, hogy a vezetőség zöld utat ad-e Ranieri terveihez. Talán ezért vetődött fel az orosz támadó neve, aki némi egyezkedés után jóval alacsonyabb áron kerülhet a „farkasokhoz".

    Az első gondolat Rolando Bianchi Rómába csábítása, ám őt valószínűleg csak kölcsönbe vagy Stefano Okaka Chuka elcserélésével mutatnák be a Stadio Olimpicóban, és persze így sem biztos, hogy ő lenne az igazi megoldás a bajra.

    Az, hogy Pavljucsenko neve bekerült Ranieri mester füzetébe, épp az orosznak köszönhető, aki a közelmúltban világos üzenetet küldött.

    „Nem tudok tovább ülni a Tottenham kispadján, ez már így is a válogatottbeli pozíciómba került. Ahogy vége a pótselejtezőknek, visszajövök Londonba a menedzseremmel, és elkezdünk tárgyalni a vezetőséggel, hogy csökkentsék a vételáramat, vagy valamely más módon könnyítsék a máshova igazolásomat" – mondta Pavljucsenko.

    Ha sikerülne nyélbe ütni az üzletet, felépülnének a sérültek, és még a Ranieri-féle új taktika is olajozottan működne, a Totti–Pavljucsenko–Vucsinics trióval rohamozó Róma akár a legnagyobb klubokkal is képes lehetne felvenni a versenyt a nemzetközi kupákban és a scudettóért folyó harcban is.