F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • bigapó
    hali!

kösz a tanácsokat és tippeket és a sok türelmet:)

sikerült megvennem az első TSMk3-at:)))

felkutattam (ahogy tanácsoltad) még 3 üres hajót és ezekből 1-et eladva, meg még picit kereskedve meg tudtam venni a software-t. Azóta már sikerült szereznem pár szállítóhajót, amiket szintén eladtam, így most már van tőke is. sajnos Super freighter-t nem nagyon találtam még, Paranid-ok valahogy nem járnak azzal a Cloudbase West környékén. a lényeg, hogy haladok:)

ez a fegyveres leírás tökjó, éppen ezeket akartam megkérdezni, mert benyomtam Én azt a "K" gombot, de csak véletlenül, de arra lettem figyelmes, hogy most már van célkeresztem, hogy hova lőjek, én meg azt hittem, hogy az azért van, mert fejlődtem csata téren:))

Amaro oldala nálam nem működik, mert melóba vagyok és itt csak IE van, ettől vagy mástól állandóan kifagy az oldal. az xls fájlokat is más dobta fel nekem egy független oldalra. egyébként találtam egy másik oldalt, ahol egész használható táblázatok is voltak, többek közt bill.kiosztás és rangok a fajoknál, stb.

1.kérdés: mennyire önállóak a kereskedőim? nekem úgy tűnt, hogy vett magának fighter drone-t, de például fegyvert vagy pajzsot úgy láttam, hogy nem. azért meg tudja magát védeni?