-
Ace McCloud #10164 Nem rossz az FCC, de van néhány trükkje.
Rakjátok ki a szállítóhajóból az állomást úgy hogy semmilyen irányba ne forgassátok el !
Ez rendkívül fontos, mert ha mégis megteszitek, nem lesz passzentos.
Aztán a megfelelő gombbal kijelölitek, és a megfelelő gombokkal mozgathatjátok, forgathatjátok, majd körülrepülitek, és ha tetszik, fixálhatjátok. Ezzel a módszerrel szépen egymás hegyére, hátára rakhatjátok az állomásokat, és nagyon szép egybefüggő objektumokat csinálhattok. az objektumokat egymásba akaszthatjátok, csak arra figyeljetek hogy ne adjanak ki csapódó zörejeket ha végeztetek, mert a konst.kit lerakása után már nem szép a módosítás, bár némi erőforrás foglaláson kívül semmi más hatása nincs észrevételem szerint.
Jómagam 2 si bányát, és 2 ore bányát raktam kereszt irányba össze, és erre 3XL es sppt, 1 m es sppt és az őket kiszolgáló gyárakat, 25 mv pajzsgyárat, és az őket kiszolgáló gyárakat, nonstrop oil, rastar oil, computer component, microchip gyárakat, és az őket kiszolgáló gyárakat, teladium foundry, és gppc gyárakat(6db) raktam össze. Nagyon állatijól nézett ki, a gyárak egybeépültek, és a const kittek nagyon kevés helyet foglaltak, és nagyon szépen csatiztak, Az egész egy nagy tüskének tűnt távolról, és az alapja a négy hatalmas méretű aszteroida volt.
A hátrány annyi volt hogy rendkívül belassította a rendszerben a gépet.
Sajna a mentésem elveszítésével ezis odalett, de csinálok majd újat.
Az FCC vel nem tudjátok annyira fínoman, és pontossan forgatni a lerakandó állomásokat mint az alaplerakásnál, ezért ha az FCC használata előtt próbálkoztok azzal is, sajna már nem tudtok segíteni rajta, bármit is csinálnátok, ellenben minden állomást a tl ek ugyanabba a pozícióba raknak le alapból. Sajnos ott a texturázás el lett b..szarintva, ezért ha más objektum van mögötte, nem látod az állomásod szilulettjét, így nem fogsz boldogulni vele. Szal az FCC t javaslom mindenképp erre a feladatra. Mégvalami. miután installáltam az fcc - t eltűnt a gammakyon emitterem mindenhonnan, és ha jól emléxem a shonen beam cannon is a hajómból.....