xnl87ky5.jpg

free counters

• spacefreak
    Ne haragudj, hogy kirohanásnak látszott, amit írtam! Ezért bocsánatot kérek! Én csak a véleményem fogalmaztam meg, lehet, hogy egy kicsit nyersen! Ez elsősorban nem Rád vonatkozott, hanem a megamix-re.
    Az utóbbi csak egy szimpla kérdés volt, semmi más. Mégegyszer bocsánat!

Nekem az összehasonlítási alap egy Hotsound vagy egy Made Up Megamix. Ezekhez képest (tedd a szívedre a kezed) tényleg közepes! Verlaan most is kitett magáért, de ettől nem jobb a produkció. A 'Best of Space Sound vol.1' CD-t emiatt kihagyom. Ezért nem dől össze a világ!
    Igaz :-D De a spacesynth alap CD-ivel rendelkezem.

A rapid-on Te prémiumos vagy, de nem mindenki az, azért ezt is vedd figyelembe! Fizessek? Miért, ha ott van az oldalon? Nem verseny ez.
    Tudom egy spacesynth-ínységes időben mindenki várja, hogy lejöjjön. Lefog az jönni ;-) A wav-ot tegnap este kábelnettel 45 perc alatt szedtem le. Jóóóó.....ez én vagyok!

"Most pedig megkérdezem, hogy te ki a fasz vagy B+, hogy itt vered a nyálad nekem?!
    A spacesynth-ről meg pont te ne akarj újat röfögni nekem, valószinűleg nincs olyan infód amitől hasraesnék és kiraknám a spacesynth.hu-ra"

Én tisztellek, ismerem az oldalad is és nagyon tetszik is, néha-néha odajárok (nem regisztrált tagként!), egy szimpla rajongó vagyok, de ezt a kirohanást azért.....olyat azért nem tettem, hogy ezt írd! Ezért illene egy bocsánatkérés a részedről!

A belinkeléseidhez tényleg nincs közöm, egy vélemény volt, mert ez egy fórum.