• symbol
    hát nem tudom, gp3 nagyon nagy volt akkoriban.
    éééééééés, tádám. eső. emlékeztek ugye az elefeledett gp4-re? nah az nézett ki kb úgy mint egy-két mostani esős tükröződéses ISI-s megvalósítás, és aztmondom, esőben a gp4 nagyon jó volt. grafikailag is.

szal szerintem ez nem szint, egyszerűen "lusták" voltak új motort csinálni, vagy nem is akarnak esőt meg ilyeneket. (csak nem jelentik még ki. merhát minek a sz*r reklám)

a gépigény, pedig ahogy mondtad lehet, sok, de kérem, a gtr2 el van b*szva "eső programozásilag". ha jól megcsinálják akkor simán mennie kell. egy gp4 szint ma már minimum lenne.

és mint mondtam, szerintem egy 20+x-ezer forintos vga-val ma már minden maxon megy. ennyibe fáj ma egy 8800gt, egy javuló driverekkel lassan alázó ati 3000-sorozat, és jönnek az új ati kártyák ami szerintem tarolni fog, nagyon-nagyon jó árban lesznek, mint régebben is írtam szerintem lassan átlépünk egy határt, moziszintű játékok jelenhetnek meg, egy ilyen világban pedig ne a gépigény fogja már vissza a programozókat.

más: megértem ha valakinek 20-ezre sincs káryára, de, akkor ő majd indul száraz futamokon etc, ergo ne saját érdekeet nézzünk hanem azt, hogy bizony a többségnek az eső kell. és lehet nem egyszerű, de az iracinges teamnak volt rá szerintem elég ideje.

a mai világ itt tart, és sokat firtatom a grafikát, de szerintem abszolút jogosan. sokan mondják hogy legalább nem kell gépet újítani etc. háát szerintem meg egy mai átlagos pcre kell programozni egy játékfejleszőnek, mert ez érné meg a legjobban és ez is a leglogikusabb.

lehet vitatkozni, addig pedig itt egy kis reklám:
    miziszintű megjelenítés