Utálom azokat, akik 60- 70 -nel vánszorognak előttem egyenes úton.
-
Van egy görbe erre, hogy mennyire bátrak, bevállalósak a jogosítványt kapók. Az kezdetben megindult felfele meredeken majd egy csúcsot elérve csökken és a kezdeti szint alá megy le jóval.
Ezt magamon is észrevettem.
Én mindig is utáltam a tanulóvezetőket és érdekes volt belekerülnöm ilyen helyzetbe anno. Én azonban városban nem totyogtam 30-al mint a mostaniak. Rendesen 50-55-el mentem az oktató tanácsának megfelelően.
A haverom most oktató és sajnos töbször leugatták mert mit tanít a tanulónak. PL amikor egyszer azért mert nem a villamos sínre lehúzódva kanyarodott. Mellé állt egy faszi és beszólt neki persze ő nem pofázhatott vissza mert rossz példát nem mutathat csak higadtan közölte a kresz ide vonatkozó szabályát.
Egy másik ugyanilyen esetben egy csak dudált a tanulóta, hogy miért nem a villamos sínen fordul. Erre az oktató kiszállt odament a csajhoz és valamit közölt vele meg mutogatott az meg fölidegesedett és nagy gázzal elhúzott.
Néha én is megkérdezném a mazsolákat és a ködlámpa klubbosokat, hogy Miért? Érdekelne a motiváció a logika.