Büntetőpontok rendszere a fórumban
Szabályok: #1, #249, #260
Szabályok: #1, #249, #260
-
Na itt vagyok, csak azért nem írtam eddig, mert most voltam szavazni.
Vannak a fórumban jó ötletek, pl. támogatom a több házigazda kijelölését, persze olyanok esetében csak akik nyilvánvalóan alkalamasak rá, mondjuk johhny, nemcsakfeel, akyy meg ilyen kretének soha nem kaphatnak házigazdai jogot, ennek elbírásála a moderátorok feladata.
A büntetőpont rendszer jelenlegi terv szerint a következő szabályok szerint fog működni:
- az erre kijelölt moderátorok oszthatják
- a büntetőpont megjelenik a fórumozó neve mellett, kis láma formájában, ha elérte a 3 db lámát, akkor átkonvertálódik 1 db kreténné és automatikusan 1 hét ban
- 1 hét ban után a büntetőpontok száma nullázódik
- a 3 büntetőpontot akár egyszerre kioszthatják a moderátorok, tehát valaki akár azonnal banra kerülhet
- ha valaki kap egy büntetőpontot és nem gyűjt be újabbat, 2 hét múlva automatikusan törlődik, de 2 héten belül újabb büntetőpont begyűjtése esetén a büntetőpontok 1 hónap múlva törlődnek
- a büntetőpontot kötelező írásban indokolni, amely felvezetésre kerül egy nyilvános, publikus naplóban mások okulására
- a büntetőpont és a ban megfelelő indoklás esetén visszavonható, de alapesetben moderátoroknak mindig igaza van