A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• keeper2
    A memória igényét ténylegesen lejjebb vette az 1.52-es patch. Én mindig letiltom a virtuális memória kezelését, és amikor csak egy giga volt a gépemben, már a játék elindításánál, mielött még a tényleges játék elindulna, rögtön kilépett az elfogyott memszi miatt. 1.52-vel viszont kb 20 kört bírt ki. Mondjuk, másfél gigával már lazán végignyomható nagy térképen is.

Egy játékot lehet többféleképp is megnyerni? Van még néhány zavaró folt a térképen, (ellenséges városok), amiket le kellene takarítanom, meg is van hozzá a haderő, de bejött a domestic victory, mert elfoglaltam a világ 59.xx %-át, viszont én szeretnék mindenképp conquer victoy-t elérni. Van rá esélyem? Itt olvastam valakitől, hogy, ha én fejlesztek ki egy vallást, akkor a többi ország folytonosan fizetni fog, azthiszem azok a városok, amik azt a vallást gyakorolják. Rágyúrtam, és sikerült az összes vallás atyjának lennem, de valahogy mégsem tűnik úgy, mintha gyűlt volna a sok pénz a vallásokból. Egyébként, melyik vallás miben különbözik? Mármint, gondolom, van, amelyik a harcos népeknek előnyösebb, van, ami a technokratáknak... Az nem gond, ha majd minden városban másmilyen vallást favorizálnak, vagy törekedjek kialakítani egy államvallást, a nagyobb hatékonyságért?
    Milyen módok vannak arra, hogy egy új várost a lehető legyorsabban felduzzasszak, amivel már termelékeny, hatékony lehet?
    Apropó, van már valahol egy részletes faq, stratégia tippekkel? Ez a fórum is olyan akarna lenni, csak rengeteg a felesleges plusz infó benne, amit a kevés szabadidőm mellett követni sem könnyű.