• Zsolo007
    Ahhh de most amít kaptam a franciákkal az röhej volt:
    1. USA az Axishoz csatlakozott! (csak most vettem észre :) )
    2. Elfoglaltam a teljes csizmát, és szicíliát foglalnám el, ahol 2 terület van mindkettőn 1-1 egység szépen el is indítottam 8 tankot hogy foglalják el (elég sok idő míg átérnek) és egyszer csak arra lettem figyelmes hogy kírja hogy legyőzték és mint kiderült a semmiből előkerült 12 teljesen friss újonnan kiképzett katonája (már rég nincs gyarmatuk, a sziget körüli vizeket tartom a hajóimmal). Ez egy kicsit felhúzott, de csak ezután jött a java:
    3. Dánia mellett van 2 kis sziget ráküldtem 1-1 egységemet hogy foglalják el ez meg is volt legyűrték a németeket. De ottragadtak! valamiért nem tudnak kijönni. Gondoltam bug építettem szállítóhajókat odaviszem erre mint kiderült ott van pár német tengeralattjáró és ezek miatt nem tudnak kijönni. Na jó mondom küldöm a hadiflottám. ÉS ez bebaszott ugyanis képtelen vagyok odairányítani a flottát (próbáltam külön csak tengeralattjárókat, hadihajókat uyganaz a hatás) mert ha odakattintok nem odamozognak hanem feljön egy lista hogy mit csináljanak: semmit vsagy támadjanak konvojokat. Gondoltam tökmindegy csak jussanak be a területre úgyhoyg convoy raidre nyomtam és a környék össze svizét bejárja a ki******* hajóhad de oda ahova kéne nem megy!!!! NA ez úgy felhúzott hogy ki is léptem egyből......
    Tud valaki megoldást esetleg erre a hajós dologra???