nem csak nekem?
  • Drogériaplusz
    #973
    A Rogaine nem ismeretlen termék, 90-es évek eleje óta alkalmazzák Amerikában a folyadék alapú változatát hajhullás ellen. A hab alapú 3 éve van forgalomban (Rogaine foam). Gyártója: Johnson&Johnson, korábban: Pfizer. Ajánlom, hogy nézz utána Googleban a következő kulcsszavaknak: minoxidil, rogaine, rogaine foam. Ha tudsz angolul konyhanyelven sok lényeges infot kinyerhetsz.

    Ha elmész hajvizsgálatra szerinted mi fog történni? Egy mikrokamerával bizgatja majd a fejbőrödet és majd megállapítja, hogy kopaszodsz... nagy újdonság. Utána pedig valami mese jön, hogy rossz a fejbőröd vérkeringése vagy valami titkos gombafaj támadta meg a fejbőrödet. De biztos lesz ott valami csoda sampon vagy pakolás, ami havi 10.000-ért majd mindent megold.

    A viszketésed szerintem teljesen független a kopaszodástól. Valószínűleg valami irritálja a fejbőrödet, mondjuk az a sampon, amit használsz. Szerintem pár napig semmilyen kozmetikumot ne rakj a fejedre és akkor kiderül, hogy allergiás vagy-e vmelyikre vagy sem.