nem csak nekem?
  • vacak91
    #939
    Sziasztok! Nekem az utóbbi időben nagyon elkezdet hullani a hajam! 2009. szeptember 1 óta minden reggel megmostam és kivasaltam a hajam. Tisztában voltam azzal, hogy nem egy okos ötlet:D Március után nem sokat vasaltam max heti 2x-3x! Elkezdtem használni Április elején a Bánfi hajszeszt, hogy hátha valahogy megmenti a hajamat mert már nagyon száraz volt és töredezett és gondoltam hátha segít közben használok sampont száraz töredezett hajra, nah de most így május elején úgy állok, hogy a napi 100 haj szál elvesztés nekem akkor megvan már mikor csak fürdés közben bevizezem a fejemet:D Fürdés végén a kezemet és a kád alját ellepi a haj én nem számoltam még mennyi de 100 fölött bőven van ránézésre! És minden hajszál végén van ilyen kis fehér rész, egyik ismerősöm azt mondta az a hajhagymám és hogy az a haj száll helyében így ár nem fog új nőni,(ez igaz így?) úgyhogy most elégé kétségbe vagyok esve, hogy nem marad hajam!:D Levágattam sokkal rövidebbre mint amilyen volt és már nem vasalom:) Próbálok sok vitamint bevinni, hogy hátha megszűnik a hullás:) Már a Bánfi hajszeszt se használom mert a használata után kezdet el nagyon hullani, de nem hiszem, hogy az miatt van:)
    Most 2-3 hete hogy nem vasaltam a hajam tapintása már nem olyan száraz és durva tapintású:) Gyanakodtam arra, hogy simán csak férfia kopaszodás de semmi jel nem utal arra, a fejtetőn meg a homlokom két oldalán minden rendben van:) Azt hiszem!:D Amúgy 19 éves fiú vagyok:)
    1-2 éve volt az Tavasszal, hogy csak megsimítottam a hajamat és körübelül ugyan ilyen szinten hullót, elmentem fodrászhoz és ö azt mondta azért van ez mert hajmosás után nem szárítom meg a hajamat hanem hagytam vizesen! Hát most,hogy megint jó idő van nem szárítom hanem hagyom hagy száradjon normálisan:) Habár nem hiszem hogy ez is ok lehet!:) Az megoldást jelenthet, hogy ha levágatom a hajamat rövidre és akkor jobba szellőzik a fejbőröm? Ha valaki tud valamit írni, hogy ez miért lehet és mi rá a megoldás azt nagyon megköszönném:)
    Most is beletúrok a hajamba és 2-3 száll biztosan marad a kezemen:S

    Ha valaki tud válaszokat adni annak előre is köszönöm!:)