avagy hülyének néznek minket?
  • zakika
    latszik hogy nincs gyereked es nem ket szobaba laksz... kolcsonadni nem gond, csak a keresztanyja nem tud tole aludni (nem mintha olyan rossz lenne, de azert megis mas kornyezet. multkor voltunk az omegan es leg jol el volt, csak ejszaka kellet hazaszalitani o me aludt :)

baratokat athivni nem gond, csak hamarebb kell, mert a kicsinek megvan a sajat esti progjamra - vacsi, pancsi, aluci... masik dolog, hogy a haveroknak is kb egnyi idos a gyerekuk vagy kisseb (ez van).

fozocske jo dolog, szoktuk is csinalni (foleg etkezes celjabol). de este kilenckor ma keso enni, tehat marad a TV.

nos ha meg van otleted, akkor varom, mert nekem se nagyon teccik a bazi nagy O, meg hogy nem al (marmint az alku).
    mult heten csak ugy lefekudtem a kis takonypoc melle, mert a felesegem dolgozott a gepen es nyomban elaludtam (ruhasto, fel egykor ketem fel atoltozni). kozben a felesegem ezert betakart.

IU: azt hiszem megint igyenbevesszuk a keresztanyat szombaton. elmegyunk vacsizni egy feujitott szaloba es kozbe az az idetlen fiesta fog dudolni a fulunkbe, de usse dunakavics, jobbb cooltoora ugy se lessz