• Plata
    Sajnos semmilyen addonról nem tudok STO-ban,modok is csak külsőt változtatnak.
    Bár egyesek szerint ezek is illegálisak.
    Amúgy ezt nézd meg.

Én endeavorokhoz torpedót használok,minden sebzésre van torpedóm,diszruptor torpedó küldiből,ap torpedó eventből,polaron torpedó küldiből (home),phaser torpedó eventből,tetryon torpedó lobi store-ból,plasma sebzés azt kozollal csinálom,plasma storm,de plasma torpedó is van,ezerféle.Főleg mivel mostmár van egy rakás plasma torpedó fegyverem különleges de konzol is.
    WT nagyon szar,a tank fejlesztés gázos,a legénység fejlesztés dettó,az eventeket sosem sikerült tolni mert jézus de baromságokat kér.
    WoT-ban az event egyszerű,megcsinálsz pár csatát és kész,sőt ha mázlis vagy egy csatából az összes napi küldi kész.
    Kivéve ha az a feladat hogy nyerj 4-5 csatát,akkor jön a bazdmeg faktor és kell vagy 20 csata. XD
    De olyankor előveszem a kamikazee stílust és bemegyek T8 prém lightokkal és brace for impact. :D
    Mostani nyári BP nem lett meg mind a három fejezet,csak kettő és a bónusz ami ingyen T8 prémet adott.
    Nem sok időm volt játszani,akkor is vagy WoW vagy Sw ToR. No meg persze STO ami kötelező.
    Mellesleg még annyi hogy a WT sokkal pénzéhesebb szar mint a WoT.
    Nekem most azt hiszem 211 jármű van a garázsban WoT-ban,annak nagy része prém.
    Ok én is vettem egyet kettőt pénzért,de a nagyrészét tök inygen kaptam,eventből vagy kötvényből.Jelenleg is van két T8-ra elég kötvényem.Csak már nincs olyan ami kellene. XD
    T9 prémem is van és spéci t10 tankok amiket vagy eventért vagy kötvényért kaptam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.01. 13:46:48