• DONGUBA
    #27
    Alig pár napja menesztették Sir Bobby Robsont a Newcastle kispadjáról, máris megkezdték a keresést az angol klubnál. Eddig két trénerrel vették fel a kapcsolatot, de mindketten határozottan visszautasították a szarkák kispadját. A két tréner Steve McClaren a Middlesbrough, és Sam Allardyce a Bolton Wanderers edzője.

    Steve McClaren úgy nyilatkozott, hogy jól érzi magát a Middlesbrough csapatánál, és nem foglalkozik a távozás gondolatával. "Jól érzem itt magam, és úgy látom, sikerült elkezdenem valamit a csapatnál, amit szeretnék végigcsinálni. Ezért nem foglalkozom a távozással."

    Sam Allardyce, a Bolton trénerével más a helyzet. Itt a csapat szóvivője nyilatkozott: "Minket nem keresett meg senki, hogy szeretnének Sammel tárgyalni. Ezt mi úgy vesszük, hogy minden erre irányuló felvetés, csak spekuláció a sajtó részéről. Ahogy mi látjuk a dolgot, Sam marad a Boltonnál." Ez annál is biztosabb, mint hogy Allardyce-nak még 5 éve van hátra a 10 éves szerződéséből a Reebok stadium csapatával. Eddig tehát úgy tűnik, nincs utódja Robsonnak Newcastle-ban.
    forrás