• PacsutaTibi
    Egyébként kiderítettem azt is (Végignézegetve a különböző F3as dallara kasztnikat.) Dallara F303 lesz. Szinte ugyan az mint az F302 csak az oldaldoboz végén megy az a vonal hátra. Ezután jöttem rá, hogy hát a gyorsasági.huról van a kép. A link nevéből következtettem a futamra. Az eredménylistából meg nem volt nehéz kiolvasni hogy mi.:D (De ott F302 volt irva :D)
    Ha már F3 akkor még annyit hogy Rfactorba ugye kitalált kocsi van, de az már az F305re a 2005ös dallarára hasonlít leginkább a szélessebb orral mint a F303é. Akkor jött ki a játék szóval újabb nem lehet, (az F304 meg talán nem volt) (Azóta csak a F306 volt kis módosítással, valamint az F308 aminek még fentebb van húzva az orra az első keréknél. Annál újabb f3as dallara kasztni nincs, most is azzal mennek az Euroseriesben. (Egyéb bajnokságban jelentek meg más gyártók kasztnijai.)

Formula Renault kasztnikat az európa kupa számára a Tatuus gyártotta. A 2000est is amely minimális módosításokkal 2007ig volt. Ilyen az amit most utólag linektél, amiből egy csomó futkározott itthon. A 2007esről linekeltem korábban képet róla. Amit váltott a 2010es, amilyennel Kiss Pál Tomi is ment 2 éve. Utóbbi kettő egyébként homologizált F3as kasztnik, szóval ha a bajnokság engedi akár az F3 Euroseriesben is lehetne menni velük.
    (2000előtt szinte évente gyártott a Tatuus FR2000es kasztnikat, emellet pl a brit bajnokságban VanDiemen és egyéb márkák is futottak)

Na de hogy végül is válaszoljak a kérdésedre, ez a 2000es renault nincs Rfactorra, az F1C-s 2003as Holland az elvileg ilyen, de nagyon más az oldaldoboza, szóval azzal sok meló lenne, (az átrakáson kívűl), viszont ha a gp4hez megtalálnánk valahol ezt a modot, abból esetleg átlehetne rakni Rfactorra.