Anime stílusú 2D-s verekedős game
 • JuronValor
  #452
  Armageddon: "1 kombó leírása betölti az egész képernyőt"

  Mert azok a legbrutálisabb kombók. Nem is várhatunk tőlük mást.

  A zene "moddolás" meg nem nagy kaland, a zenék egy külön mappában vannak a játék könyvtárában, nem kell semmi extra. Csak ki kell őket cserélni másra ogg formátumban (és persze kitalálni melyik kié/micsoda ).
  És az még a szép benne, hogy a zenék nem képezik közvetlenül a program részét, így netes játék közben is az szól nekem, amit "én csináltam"!
  Ja igen a "bitrate" az a "kbps" akar lenni... azt hiszem.

  A kombókról meg annyit, hogy én totál nem foglalkozok velük. Abszolút a sebzésre megyek, csak alap 3-5-6 kombókat használok, de azok ütősek, meg a speckókat fűzöm össze + némi cancel, esetleg ha ezen múlik hogy leverjem az utolsó millimétereket RC-t.
  Elég jól beválik, ma délután kihívott egy "B" rankú, és 5 meccsből egyet nyertem, és még 3 ebből "viszonylag" szoros volt! Testamentel jött végig, és volt hogy közel a fél életemet lekombózta mire fel tudtam állni... de azért nem mindíg volt ilyen szerencséje...Ja, és nem lépett ki mikor megvertem! Így kell ezt!
  Egyébként visszavertek "F" rankra, mert sok a csaló, és kilépnek mielőtt megkapnám a pontot, én meg persze nyelem a vereséget...
  Most már aktívan tiltom le én is az ilyeneket!

  Íme egy jó tipp: ha unod az elnyomhatatlan rövid videókat mikor elindítod a játékot -> menj a játék könyvtárába, ott a a "Movie" mappába, és töröld ki őket! Ezt hagyd bent - ex05.mpg - ez a bónusz anime amit a galery-ben lehet megnézni. Az intró meg ez - opjp05.mpg - ezt nem töröltem le, csak kivettem hogy ne kelljen folyton elnyomni. Ha akarom majd megnézem külön.

  Ami pedig az igazi moddolást illeti, az nagyon érdekelne hogyan lehet kicserélni a karakterek hangjait, mert átraknám a GGX-ből!  "Mikor árnyék, és halál völgyét járom, nem félek mert velem vagy.
  Füst és hamu, gyilkos indulat...
  ...nem érheti el szívem.
  Pusztulást hozok rájuk, kik gyűlölik a jóságot! Kardom egyedül a tiéd!"


  Ride the lightning!!!