Anime stílusú 2D-s verekedős game
 • Massato
  #450
  Lehet hogy igazad van, fogalmam sincs a kombók nehézségéről. Sőt későn írtam a postjaimat, de azóta picit utánagondoltam, és azt hiszem inkább csak érzésileg hatott úgy ez az újabb fajta rendszer mint a bbb esetében, sokban nem tér el a gg accent core-étől azt hiszem (recoveryk is megvannak ahogy néztem :D). Tény h nekem ezek az új hatások és effektek nem igen jöttek be. De az újdonség varázsa meg minden azért elég széppé teszik így is a gamét, szal csak jöjjön :D.

  Tény hogy sztem elég kevés kari van így benne... nem?:S Amúgy érdekes, Isukában volt csak teljesen új főellenség (Leopaldon)... (Testament, Dizzy, I-no játszható is...), és arról is volt kari-kép, erről fura h nem szerepelt:D. De akkor ennyit a Cyber csajodról xF, max verheted :D (vagy azt mondod h unlockolható is? =D).

  Accent Core-t mióta kijött én is utálom, megbocsájtható a sok átdolgozott move, meg időzítés... sőt még a szerintem gusztustalan új gumi fizika is, ami bejött (pl Johhny vagy Slayer egyes újabb effektjei, amit teljesen természetellenesen csapkodják az ellenfelet oda vissza a levegőben)... és még az is h a kedvenc karimból a lehetséges kombó összefűzései miatt majdhogynem utált és lenézett karit csináltak (túlozva azért) (Testament: badlands move -.-), meg h kevdenc move-om elég értelmetlen lett (Gravedigger)... de hogy ilyen hangokat hoztak be a kariknak, az tényleg borzalmas... a legfájóbb nekem RoboKy (de imádom Reloadban :D) és Baiken (mint vmi ócska ringyónak olyan hangja lett :/)... de a többi módosítás is jó szörnyű lett.

  Sztem gyértelműen a Slash volt a legjobb eddig (najó meg az örök Reload:D), azért az igencsak kár h nem jelent meg PC-re. De azért az új Accent Core karakter is kedvemre való :). Emut énis nézegettem, de sajna kevés a gépem hozzá, még 4magoson sem futna 60fpssel, akkor meg már teljesen más a game... lehet h szétkell húzni egy corei7-est is h repüljön rendesen :D.

  Jah, azon az utilos linken amit küldtem szintén szerepelt ilyen zene moddoló leírás, egyszer próbáltam csak, de akkor még nem volt értelmes zeném hozzá, de sztem csak a rip miatt ilyen ócska minőségű a muzsika a PC-s verzióban.
  Original OST-ből raktad be akkor a zenéket? Ez a 45ös bitrate mit jelentene a te olvasatodban (kbps?)? Hülye vok nemértem mire gondolsz. Mindenesetre nekem az alap 22kHz-es verzó is annyi, a ggx2 44kHz-es zenéi meg jóval jobbak (~90kbps), teljesen hallgathatóak :).
  Lehet ideje felújítani ezt is:D, tegnap el is határoztam h megtanulom pontosan Testa kombóit... basszus nagyon durva időzítések vannak benne, ha elcsúszik valami egy picit, már esélytelen a kombót folytatni, mert nem marad a levegőben az ellen (énmeg püfölök minden támadógombot h csinálja már, csinálja! xD), hanem zsupsz, vagy recovery, és még nem is FRC-kre gondolok :S. Tegnap eltartott 2óráig míg sikerült 3szor egymásutánban lenyomnom egy egyszerűbb Gravedigger-es RC-s kombóját :S.
  Csoki!