Anime stílusú 2D-s verekedős game
 • Massato
  #442
  Üdve!

  SolBadguy: Itt sokféle utilt megtalálsz:
  http://www.guiltygear.ru/download.php?lang=en§=utils
  (GGXXR_PC_Savedata_All_Opened.zip - ez kell neked innen :D, de van angolosítás stb. stb.... szép kijutás képek, meg original gg art rajzok, kva jók :D).
  Jah, nyilván a régi savedat helyére kell másolni. Ha mentettél már valaha, akkor lesz ilyen mappa és file, ha nem akk tedd meg és lesz, majd írd ezzel felül :).

  JuronValor:
  Üdv itt, már egy ideje megvagyunk azért :D, igaz enyhe kihagyásokkal :D.

  Hmmm már nem emléxem milyen téma folyt itt erről a romantikus dologról
  (bocs, csak a témához miheztartás végett... hölggyel állunk szemben? ^^')... biztos úgy van ahogy mondod, nem igazán műveltem ki magam ezügyben:). Story módot sem toltam ki, még kedvenc karimmal sem, szal passz. Nekem vhogy ez csak egy sztori egy verekedős game mögött, ha lenne anime belőle tuti megnézném, vagy official manga legalább :D.
  Mellesleg ha van kari akit utálok, akkor az Sol és Ky kettőse xS. Style, zene, erősség, könnyűség miatt egyaránt.

  Én néha tolom neten, bár most volt egykis rendszer összesesésem, és nem a netes verzót raktam fel, hanem a fajább zenével bíró ggx2 verziót xF. De ha van ismerős szívesen megnézem megint mit lehet mókázni neten keresztül is :D. Sok magyart láttam egybk már, de szinte egyiket sem bírtam kihívni, akivel nem volt személyes kontaktusom is. Szal csak egykét ismivel tudtam tolni így a távolból. Utána kiírtam h énis magyar vagyok (HUN előtag meg minden)... és úgy akartam kihívni őket... semmi válaszreakció, utána kiírtam h basszátok meg hívjatok már ki magyarok... akkor sem -.-, úgyhogy ^^'... hozzá tartozik a dologhoz, h a netem kényeskedős picit, szal elsőre ált nem sikerül kihívnom senkit, próbálgatni kell -.-'... de ha engem hívnak ki akkor majdnem mindig pöpec. (100as ping átlaggal kb) Ez van.
  Jah mint mondtam, utóbbi időkben kb. tisztán Testa player vagyok. Neten ez nem egy nagy előny, nem is találsz sok testamentest. Sajna elég nehéz manőúverezni vele, hát még ha lag is van. Neten többet ér egy jól sebző kis overdrive. Testának meg van minden, csak jól sebző od-je nincs xD. Úgyh szar vagyok neten (F), de ha láttok hívjatok ki engem is viszont bátran. (Jah Massatoként szerepelek ott is...)
  Sztem maholnap fel is dobom és try what's up :D.

  Csövi!