• Larionov
    Sziasztok.
    Már régen jártam itt, de most újra a segítégeteket kérném. A hidrofonnal van egy kis problémám, mert amikor megkérdezem a tiszttől, hogy melyik a legközelebbi zajforrás mindig azt válaszolja, hogy "legközelebbi zajforrás 00 foknál". Ha arra nyomok, hogy kövesse a legközelebbi zajforrást, akkor működik, de ha csak egy reportot akarok kérni, akkor nem. Ez azért baj, mert a követésnél nem mondja a távolságot (messze, közepes távolságban, közel), így még ez a kis támaszpont is elveszlik az ellenséges hajó hollétéről. Namost én olvastam, hogy az 1.4-es patch ezt javítja, csak azért nem értem, mert fennt van nekem ez a patch, meg a GWX Gold. Természetesen mindent egy tiszta telepítésre pakoltam fell, igaz a sima SH3 telepítése közben egy tga fájlnál hibát írt ki, nem bírta beolvasni, én meg rányomtam a kihagyásra. Egyébként crackelt verziót használok. Valakinek van valami ötlete? Töltsem le újra a sima SH3-at, mert az a hibás fájl okozza a galibát? Na akinek van valami tippje kérem segítsen.
    A válaszotokat előre is köszönöm.
    Üdv: Varga Ádám