• NEXUS6
    #90
    Ha senkit nem zavar, akkor még egyet hozzászólnék a témához. Nem sokára úgy is átcsúszik a cikk a másik oldalra és akkor mindenki másik fórumot keres, ennek meg vége lesz mint a botnak.

    Na szal, ahhoz, hogy egy ilyen konzolos izé, legyen ez xbrick3 vagy péjesix5, vagy akármi kb 3 dolog kell, hogy "legyőzze" a pécét. Magyarul az egyszeri parasztember -aki amúgy nem sokat ért az egészhez- tisztaszobájából kiszoritsa a konzol a számitógépét.
    1. Az a tv amin amúgy a Betti a csúnya lányt szokja nézni, birja az 1024x768-as felbontást, noninterlacéban. Netezés/bizonyos játékok/irodai alkalmazás közben ne follyon ki a felhasználó szeme.
    2. Valahogy legalább akkora csinnadrattát(gyk. reklámkampányt, népfelvilágositást kell folytatni az új eszköz ügyében, mint amilyen annó a pc-t is segitette (lásd pécéábécé, stb) Meg köll gyözni aztat a júzert, hogy karácsonyra a gyerkőcnek ezt a másik masinériát köll venni, mer most már ez a trendi.
    3. Valami elfogadható, felhasználóbarát, nem nagy gépkövetelményű oprendszer se ártana, mer amig egy új win esetében a szükséges extra vas árát simán rá lehet háritani az ecceri balekra (értsd felhasználó) addig a konzolos formációban minden költség a gyártót terheli.
    Csak még annyit, hogy mindezen követelmények kielégitésére a sanyinak mint tévégyártónak (lásd egyes pont) és amúgy is meglehetős széles érdekeltségi körrel rendelkező cégnek (gyak a média a zsebében -2. pont, oprendszert meg onnan szerez ahonnan csak akar -3.) már a PS2 esetében megvoltak a lehetőségek, hogy egy ilyen pécégyilkos konzolt összehozzon.
    Nem tette.
    A tvi drágák és semmi extrát nem nyújtanak, más gyártót sem ösztönöz, hogy a fentebb emlitett ficsöröket beleépitse a készülékbe. A linux kit támogatása mögül szép lassan kihátrált. Maradt a ps2 önmagában, ami meg olyan amilyen, mondjuk veszik mint a cukrot, de hogy a pécét most mán nem szoriccsa ki a nappalimból az bizti.
    Az hogy a konzolos cégek -most már a MNKPOCOFT is ugye- ezek után mit fognak összebénázni, azt a jó isten se tuggya!