Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Although
    Nem sztárolom agyon. És nincs ellentmondás a valóság az megváltoztak az igények. Ezen az sg fórumon is jó sokan leírták mennyire elavult a bryo motor. Nekem megfelel, mert nem ez érdekel. Beth számomra mindig is egy jó cég volt és maradt. Okos tulajdonosokkal akik felismerték amit ezen a forumon is lehet látni. Már kevés ez a motor. A skyrim játékukban nagyon kevés tartalmat tettek bele, nem voltak társak nem voltak, vagy nem volt túl sok jól megírt történet quest egy iparos munka volt amivel nyerni tudtak. Nekem megfelelt az F4 mert amit nekem a szerepjáték jelent mindegy open world vagy nem. Az elképzelhetetlen úgy amilyen a skyrim. Az F4-ben már voltak élő társak volt valamennyire megírt fősztori, és egy gyenge harcrendszer. Ennyi. Nem agyonsztárolom a régi játékokat. Amit Platának írtam abban benne van. A DA:O-egy szívüket lelküket beleadó cégről szólt akik emiatt bajba is kerültek. Ma meg főleg jó iparos munkákat látok. Semmi kiemelkedő ha van az nem az AAA piacon születik.
    Nem tudom az lesz amit Fred mond, indul egy új cég vagy dolgoznak az új motoron.