Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • CrashBoostZoom
    Bennem nincs harag. Csak furcsának találom, hogy máshol agyonsztárolod 2000-es éveke eleji szerepjátékvilágot, hogy mennyivel jobb volt minden régen és neked minden ami a DA:O után jött ki az egy lelketlen szarkupac minden tekintetben. Itt meg véded a Bethesda-t, Todd Howard-al az élen holott Ő is ugyanúgy csinálta a "butításokat" ahogy az évek haladtad amiket más játékok topikjaiban felhozol. Kicsit furcsállom, hogy amiért ekézel egy céget az a másiknál teljesen oké. Ezek után nagyon nehéz komolyan venni amit mondasz, elhinni meg főképp.

A többihez meg: én is ott voltam a megjelenésnél, nem tudom, hogy ez miért fontos. Ja, hogy ezzel akartál e-peen-t mérni? Kösz, nem érdekel. A 3D-s Fallout-ok meg teljesen hidegen hagynak és az F76 hibája nem az volt, hogy egy "kísérlet" volt. Látszik, hogy "nagyon le vagy maradva" :) . Talán ha nem lennél ennyire szemellenzős. (Nem kell reagálnod semmit erre. Előre látom, hogy mit fogsz írni)

Na de, hogy ontopic is legyen: Igen az DA:O-ban sok a harc és előbb utóbb csak átskinezet ellenség változatok jönnek de az előbbi legalább komikusan vicces amikor tetőtől talpig vérben dumáltok a semmiről utána, az utóbb szinte minden RPG-re igaz.