Milyen egérpadot vegyek?
-
MINT MÁR MONDTAM SOKSZOR EZ TERMÉSZETESSEN CSAK HARDWER!!!
A TUDÁST NEM LEHET MEGFIZETNI.
FELMÉRNI EZT NEM LEHET, MERT ATTÓL FÜGGETLEN HA VALAKINEK ROSSZ NAPJA VAN, VAGY NEM TUD ODAFIGYELN, VAGY KEVÉS ÉPPEN EGY SZERÓN A TÖBBIEKHEZ KÉPEST A REAKCIÓIDEJE, AKKOR LEHET VEZTES, ETTŐL MÉG.
DE!!!
ANNYIT MÁR MOST A PRÓBA UTÁN MONDHATOK, HOGY SIRÁLY.
Én ezt úgy vettem észre a játékban (2-3hete nem játszottam már) iszonyat gyors.
teljessen feleslegessé vált az hogy az egeret nagyobb DPI-be rakjam.
Mert a padon húzva az egeret kb 1.5x többet fodul az adott irányban a játék, mint az asztalon. Vagyis a menüben is visszavettem kicsit.
Nomeg mivel amikor az ember húzza az egeret, az folyamatossan megy, az egyenletes felületen.
Ami álltal nekem sokkal könnyebb volt fejeseket hamar leadni, monnyuk az m16-ossal, mint átlagban ezelőtt.
Oda megy a célkereszt, akkor és úgy ahhogy te szeretnéd, nincs olyan, hogy egy koszos folton, vagy az asztal faerezetén hirtelen megindul, vagy leragad.
Most ez hülyén fog hangzani, de full azok a palacsintasütők jutnak eszembe, amik ugye reklámban monnyák (és igaz is) hogy nem ragad le semmi (teflon bevonat van rajtuk).
Na ehhez hasonló anyag van az aluminium vázon, ami aluminium nem egy hajlékony lemez, hanem egy stabil 2mm vastag váz.
Már csak egy 4000DPI-s razer egér kell hozzá, aminek ugyanilyen anyagból vannak a talpai (kb 15000ft) és asszem egy jóideig nem kell cserén gondolkodni, sőtt azért az sem elhanyagolható, hogy ezmellett eszméletlen zsír ahhogy kinéz.
[URL=http://pc88.hu/index.php?site=termekek&termek=887]Ezt az egeret akarom majd megszerezni a padhoz. Mert ennek a "lábai" a leírás szerint a pad anyagából van vagyis TEFLON!!![/URL]
Remélem eléggé részletessen ismertettem a cuccot.
Ettől függetlenül drága, de viszont ilyet barkácsolni otthon nem lehet.
Vagy veszel egy palasütőt, és kivágod az alját....