• PrOceSs
    Na én is nyúztam tegnap óta eleget, de nem tudott meggyőzni. A grafika tényleg jó lenne, ha egy olyan gépen mint az enyém, nem kellene butítani, hogy meglegyen a 25-30 fps. De írtam lentebb, hogy pl a Flatout minden maxon meg sem röccen és az sokkal szebb és jobb is. És minden mostanáig megjelent játék is jól megy, ehhez képest.A CRC-ben nagyon rossz az optimalizáció, ha több autó vagy füst/por van előttem, akkor iszonyatosan belassul!
    A kormánnyal és a FFB-kel semmi gondom nem volt, a vezethetőség nehézsége szerintem el van találva. A sok bug-ról már volt szó, nem írom le őket. Aki játszott vele 30 percnél többet, sajnos tapasztalhatta.
    A törések és a fizika továbbra is gyenge. Érdemes külső nézetből "partizánkodni" egy kicsit (Cross), és kiderül miről beszélek:) Az 1nsane-ben érdemes volt a visszajátszásokat nézni...
    Tényleg olyan mint egy béta verzió, nagyon sok patch kell még a megfelelő futáshoz. Nem hiszem, hogy a fejlesztés végén tisztában voltak a készítők azzal, hogy arcade legyen vagy szimuláció. Valahogy a kettő között van, de ez így egyiknek sem jó!Uninstall..sajnos