FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Landor #125590 tudjátok mi a ti bajotok? (BF2-ősök)
-nincs bajunk nekünk, max másoknak velünk :D
az h. túl sokan vagytok
thx :D
nincs rangsorrend
-hogy ne lenne csak mindenki szarik rá :D
ezért mindenki magát hiszi a legjobbnak, ebből sok vita lesz és most ott tartotok h. ok nélkül le "faszlámá"zzátok egymást
-nagyon rosszul 'látod'
egy sokkal kissebb létszámú játékostársadalomban (pl hl2dm) nincs ilyen van 500-600 rendszeresen játszó (aktív) gamer és képesek vagyunk egymást tisztelni.
-ott mik is vannak? ugrabugra katonák.. itt játszik a levegő és földi jármű kaszt is.. ki a legjobb... hüje kérdés
múltkor kissebb public szerón nyomtam haverral az előbb említett játékot, bejött egy bf2 es srác, fut lövöldözik, szembejön velem kap egy headshotot, erre az ő válasza:"tünnyé el lámakid".
Ok, gondoltam hagyom a fenébe nem ér annyit h. vitázzak, játszunk tovább, k/d je a srácnak 1/20 volt, engem meg még csak megsebezni is allig tudott, ekkor lett neki elege és a társadalmat(!!) nem csak engem lecsíterezett, meg h. mi milyen szarul játszunk, de könyörgöm minden bf es ilyen kell legyen???(a srác elvileg felnőtt volt...)
-minden bfes? igazából ez a hsz akkor csak arra volt, mert téged ért egy attrocitás egy bfestől is ide jöttél kisírni és általánosítani
nem mocskolódásképpen írtam, csak egy észrevétel volt
remélem nem hiszed hogy az itteni bf közösség bármilyen felelősséggel is tartozika többi bfes iránt.. ;>
remélem ti azért többek vagytok ennél az elrettentő példánál, nah további jó gamelést.
köszkösz csácsá
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nempörög a hl2dm topig :Ð