• Magic Boy
    Manchester United: Ferguson néha kételkedik, de marad
    NSO, 2005-03-17 15:24
    Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője (képünkön) elismerte: néha felteszi magának a kérdést, valóban van-e még elegendő energiája ahhoz, hogy ellássa a szakvezetői feladatokat az angol élvonalban jelenleg a második helyen álló együttesnél, de határozott szándéka, hogy továbbra is kitart.
    A 63 esztendős szakember újabb egy évre szóló szerződése júniusban lépne hatályba, ezért értelemszerűen felvetődött a kérdés: folytatja-e még?
    "Néha megkérdezem: van még energiám? Aztán oldalra pillantok, és nyolcvanéves üzletembereket látok. Ezért azt mondom: maradni akarok - mondta Sir Alex. - Nagy csapatot építünk, néhány játékosunk a világ legnagyobb tehetségei közé tartozik."

Real Madrid: Beckham nem biztos benne, hogy marad
    NSO, 2005-03-17 16:36
    Annak ellenére, hogy Florentino Perez elnök megvédte a játékosait a bírálatokkal szemben, és kijelentette, senki nem eladó, David Beckham, a Real Madrid középpályása nem biztos abban, hogy a következő idényben is a királyi gárda játékosa marad. Az angol játékos nemrégiben még azt mondta, a Realtól szeretne "nyugdíjba" menni.
    "Már mondtam, hogy nagyon jól érzem magam Madridban, maradni akarok, de az ember a futballban soha nem tudhat biztosat - nyilatkozta Beckham. - Arról hallani, hogy a szezon végén eladják a játékosokat, de megbirkózunk a problémával. Erős a vágy bennünk, hogy bizonyítsunk a kétkedőknek."
    Beckham cáfolta, hogy a Real Madrid játékosai a 11 pontos hátrány ellenére lélekben már feladták a küzdelmet a Barcelona ellen a bajnoki címért.
    "Annyi előnyöm van, hogy én tagja voltam annak a Manchester Unitednek, amelyik annak idején szintén tizenegy pontos hátrányból nyerte meg a bajnokságot a Newcastle rovására - folytatta Becks. - Mérkőzéseket kell nyernünk, és még nincs vége, mert ez még mindig a világ egyik legjobb csapata. Noha két éve nem nyertünk semmit, de még nem mondtuk ki az utolsó szót. Hinnünk kell magunkban, és hitet kell adnunk az embereknek, hogy bízzanak bennünk."