• Nh Shevits
    #382
    Elnézést kérek hogy eddig nem csatlakoztam a topichoz, de ezen hiányosságomat most pótolni fogom. Rólam röviden annyit kib***ott nagy Manchester United fan vagyok és ennek a rajongásnak a kezdete 1998 év elejére datálódik. Egy ki kép csak úgy mutatóba a falamról:


    A Portsmouth elleni meccsről annyit hogy Rooney második gólja hihetetlenül okos volt, szerintem 10 csatárból 9 elsőszándékból eltekerte volna a hosszúba (amit lehet, hogy a kapus számítva rá kifogta volna), ő pont ezzel etette be a kapust és higgadtan lőtt a rövidbe. Nagyon örültem neki, hogy a Milan meccs után újra jól játszott.
    Én pedig Howard-párti vagyok, nemcsak azért mert Caroll-t élből utálom hanem azért mert Tim-nek nagyonjó reflexei vannak, csak olyan mint Barthez: szeret néha hülyeségeket csinálni, amivel el tud ba**ni egy meccset és pontokat. Egyébként szerintem kivételesen jó reflexei vannak... láttam róla pár videót még mielőtt a MU-ba jött miket védett. Caroll helyett tényleg jöhetne már Király! 100x megbízhatóbb mint Roy és most nem hazabeszélek. Ez így van! ÉS sokkal nagyon egyéniség is. Roy nagyon szürke kis ember. Na csöcs!