• DONGUBA
    #380
    Manchester United 2 - 1 Portsmouth
    Nehéz mérkőzésen egy jól összerakott Portsmouth ellen tudott nyerni a United.


    Manchesternek nem éppen kedvelt csapata a Portsmouth. Mielőtt megkezdődött volna a United veretlen sorozata a bajnokságban ,éppen a vendég csapattól kapott ki. (2-0)
    Ennek ellenére magabiztosan kezdett a hazai csapat, Gary Neville beadása után Rooney lőtt egyből a kapuba 1-0! A percek multával azonban a kényelmes játékba fogott a United. Ennek meg is lett az eredménye.
    A második játékrészben egy eladott labda után a kissé elaludt MU védelmet ONeill egy távoli góllal ébresztette fel. 1-1! Ezután természeteses már teljesen támadó felállásban játszott a csapat. Ruud van Nistelrooy nem jutott gólhelyzethez. Nem úgy, mint megint a fiatal Wayne Rooney aki miután becsapta a kapust nem volt gond begurítani mellette a labdát. 2-1! A Manchester United kapuját egyébként most Tim Howard védte. Nem csak Carollt, Ferdinandot valamint Keane-t is pihentette Ferguson a Milan elleni mérkőzés után.

    Manchester United 2 - 1 Portsmouth

    Manchester United: Howard, Gary Neville (Smith 45), Brown, Silvestre, Heinze, Ronaldo, O'Shea, Scholes (Giggs 65), Phil Neville, Rooney, van Nistelrooy (Fortune 85).
    Cserék: (nem használt) Saha, Ricardo.

    Portsmouth: Chalkias, Griffin, Stefanovic, De Zeeuw, Taylor, Stone, Skopelitis, O'Neil (Kamara 84), Hughes (Mezague 54), Yakubu, LuaLua.
    Cserék: (nem használt) Hislop, Primus, Fuller.

    Gól: Rooney 8, 81., O'Neil 47.

    Játékezető: M Halsey.

    Nézőszám: 67,989 .
    Scholes18