• DONGUBA
    #298
    Fergie Rooneyt méltatja
    Sir Alex Ferguson nyilvánvalóan elégedett volt a United magabiztos 3-0-ás győzelmével, és egy különleges dicséretet tartogatott a kétgólos hős, Wayne Rooney számára.


    A United managere a mérkőzés után nyilatkozott a MUTV-nek...

    Nagyszerű beugró emberek
    „Maradéktalanul elégedett vagyok a csapat mai teljesítményével. Pihentettem Paul Scholest, Roy Keane és Darren Fletcher is hiányzott. Új középpályával játszottunk és nagyon éltek. Miattuk volt élénk a meccs és nagyon elégedett voltam. Élvezték a játékot. Ez egy FA Cup meccs volt, egy lehetőség nekik a csapatba kerülésre és nem hagytak cserben.”

    Lenyűgöző eredmény
    „Nem volt egy könnyű összecsapás. A Middlesbrough-nak jó mérlege van itt, habár talán nem az FA Cupban, de nem akartam ölbe tett kézzel figyelni és hagyni, hogy felvegyék a meccs ritmusát. Erősen és támadóan kezdtünk, és már a kilencedik percben megszereztük a vezetést, ami elég szokatlan tőlünk.”

    Carroll védése Zenden helyzeténél
    „Ott egy kicsit elaludtunk és elvesztettük a labdát a büntetőterületen belül. Hasselbaink jól játszott össze Zendennel és Carroll nagy védést mutatott be. Ez volt az egyetlen momentum, amikor aggódnunk kellett.”

    A kölyök Rooney
    „Két fantasztikus gólt szerzett ma, egészen káprázatos gólokat – ez a gyerek különleges tehetség. Bámulatos volt a mai teljesítménye. Az ilyen gólok csak jót tehetnek neki.”

    Az FA Cup
    „Ez egy nagy sorozat. Az egy külön plusz volt nekünk, hogy a Carling Cupban három hazai meccsünk volt, de az FA Cup különleges és reméljük még, messzire jutunk. Az FA Cupban csak egy dolgot tehetsz, meg kell nyerned a meccseidet. Úgy gondolom, ezt nagyon magabiztosan hajtottuk végre, és közben még pihentetni is tudtuk Mikael Silvestre-t, Paul Scholest és Louis Sahat, aki hosszú sérülése után sokat játszott. Ha Darren Fletcher és Alan Smith is rendben lesz, akkor nagyon erős keretünk lesz keddre.”

    Giggs sérülése
    „Egy kicsit meghúzódott, de semmi olyan baja nincs, ami meggátolná abban, hogy kedden játsszon.”