Lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni.
Amikor beszélek az emberekkel és diplomácia, blöff, stb. skillt kell használni akkor mindig az általam létrehozott karakter értéke számít? Ha igen, akkor mi haszna van, hogy a többi karakternek magas értéke van?
Alaphelyzetben van az irányítási beállíás mindenhol asszem. Mikkor jobbkikkel a földre klkkelek akkor ott lesz egy fehér vagy vörös kör. Ez mit jelent? Mire jó?
A képernyő felső részén időnként egy négyzetben a legultojára használt tárgy jelenik meg, vagy egy lény és HP csíkja vagy az én egyik emberem. Mire jó ez?
Valamelyik billentyú lenyomására egy quickslot rendszer jelentik meg a minimap alatt. Semmit nem tudtam betenni oda és nem is értem, hogy mire kellhet, mikor a lenti sorban van 12 lehetőség és 10 oldal.
A pajzsoknál az első sorban az ismertetés kiírja, hogy + ennyi valamihez amit nem emlékszem. Aztán alatta meg levonás a vértből van asszem kiírva. Ez mit jelent? A törpének odaadtam a pajzsot és nőtt az AC. Akkor a levonás az mire vonatkozik?
A skillek azon értékét sem látom, ami arra vonatkozna, hogy egy adott skill check estén mennyi a rank (asszem így hívták az NWN1-ben) értéke.
A pihenések ellenére nem látom, hogy az idő hogyan telik. 1 pihenés az hány óra? Számtalanszor pihentem, de az Arató kupa nem töltődik fel. Az egyes helyszíneken mindig nappal vagy éjszaka van?
Előre is köszi a segítséget.
A játék hangulata király, olyan amire számítottam. A gond talán az, hogy megint a harcos kasztúak túl táposak a varázslóhoz képest alacsony szinten.