asdad.png




Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Csesza
    #386

    --A mercato előzetes kalkulációi
    Dec. 24. 11:51 -Milano- Nézzük hogy milyen tranzakciókra számíthatunk az elkövetkezendő egy hónapban. Természetesen ezek még csak előrejelzések (azaz pletykák), ám lassan megtanulhatjuk amiről az újságok írnak az előbb utóbb be is következik.
    A lehetséges érkezők listájára tegnap este Julio Cesar neve került fel, ma pedig Césaré. A Lazio középpályását már nyáron meg akarta kaparintani Mancini és most sem tett le a dologról. Számára ez lenne a legszebb karácsonyi ajándék Morattitól. Jelen pillanatban is folynak a találgatások a brazil kapus Julio Cesar ügyéről. Tény, elméletileg nem igazolhatna az Inter EU-n kívüli játékost már ebben az idényben így a megvétel automatikusan magával hozná a kölcsönadást is. Aztán ott a védelem, ahova viszont nem tervez senki sem erősítést. Végülis van öt középső védő (Cordoba, Materazzi, Mihajlovic, Burdisso és Gamarra), a szélek is meg vannak olda Zé Maria (Pasquale) illetve Javier Zanetti (Coco) személyében, és ha Cesar jönne a szélre a középpályán akkor az a védekezésben is minőségi javulást jelentene, persze hozzá leginkább a 4-4-2 áll közel, az Inter pedig mostanság nem ezt játsza. Cesar megszerzésére három tervet dolgozott ki a vezetőség, nézzük ezeket. 1., az Inter Cruzt és Pasqualet adja a Lazionak, ezzel az üzlettel pedig az Interen kívül Coco jár majd a legjobban. 2.,Karagounis, Zé Maria és Rebecchi csomag megy Rómába, persze ez a terv csak akkor valósulhat meg hogyha a brazil helyére sikerül megszerezni Oddot is. 3.,Van der Meyde megy a Laziohoz, Cesar pedig jön az Interhez, ez tűnik a legésszerűbb megoldásnak.
    Aztán ott a következő ember Alvaro Recoba, aki bár kijelentette hogy nem megy sehova, azért a Sampdoria azóta is ostromolja. A mai lapokban például a genovaiak trénere Walter Novellino áradozott Chinoról. Persze korábban Recoba is mondta hogy Novellino az az edző aki ki tudja belőle hozni a maximumot. Lásd a Venezia korszak annak idején. Majd azt is kijelentette hogy csak az ő kedvéért hagyná el az Intert.