asdad.png




Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • R9
    #330
    Morattinak nem elég az Inter
    Nov. 19. 17:18 -Milano- A calciomercato ugyan zárva van, ám Massimo Morattinak ebben az időszakban is vásárolni van kedve. Hogyha nem vehet játékost, akkor részt szerez magának egy másik klubban. Egy nagy tradíciókkal bíró jelenleg C1-s klubról a Speziáról van bizony szó. A ligúr klub új elnöke az az Ernesto Paolillo aki az Inter egyik jelenlegi tanácsadója, korábban pedig a Banca Popolare di Milano igazgatója volt, ez a bank pedig igen közel áll a Moratti családhoz. Őt tegnap mutatták be a tagoknak.
    Az első tapogatózások két évvel ezelőtt indultak el az Inter tulajdonosa és a Spezia vezetői között, és az idő elteltével emlékezhetünk igen sok kékfekete fiatal rúgta a labdát a Spezia csapatában. Akkor 20% tulajdonjogot szerzett Moratti, ezt tegnap megfejelte újabb 70%-al így most már abszolút töbségi tulajdonosa lett a csapatnak. Innentől kezdve az Interhez tartozó emberek lesznek a tanácsadók, még a tényleges munkát az eddigi elnök Angelo Zanoli fogja továbbra is végezni.
    A Spezia jelenleg harmadik a C1 A-csoportjában (az eredményeket és a tabellát a főlapról nyíló linkről bárki vissza illetve megnézheti), és különösebb változás a tulajdonváltozás után sem várható. Az edző továbbra is Marco Alessandri marad, de januárban nagyobb erősítések várhatóak hogy sikerüljön kiharcolni a feljutást a Serie-B-be. Akárcsak tavaly, idén is aggódhat az Inter utánpótlás igazgatója Piero Ausilio, mivel pár játékos -még ha ideiglenesen is- biztos hogy a Speziában fogja folytatni a pályafutását.