Olasz foci szerelmeseinek
 • limperatore
  #12959
  Cellino: undorító, ami Olaszországban folyik
  2012. december 22., szombat
  A Juventus elleni 3-1-re elvesztett bajnoki után csalódottan nyilatkozott a Cagliari tulajdonosa Massimo Cellino az ellenfél sportszerűtlenségéről és az olasz labdarúgás helyzetéről.

  A Cagliari a Torinóhoz közel(ebb) lévő pármai Ennio Tardiniben fogadta a Bianconerit, miután az Is Arenas nem felelt meg néhány biztonsági előírásnak.

  „Nagyon meglepett az a hozzáállás, amit a meccs előtt, alatt és után tapasztaltam.” mondta Cellino a Sky Sport Italiának.

  „Valami nagyon nincs rendben az olasz bajnoksággal. Máskor, ha valami probléma volt és kértek tőlünk valamit, sikerült megoldást találnunk, de most a Juventussal ez nem így volt.”

  „Mindent megtettem, hogy egy új stadiont építsek, ami minden szabálynak megfelel és eddig nem is volt semmi gond, sem a Napoli, a Bologna vagy bármely más csapat ellen. A Juventus elleni meccsre persze találtak valami problémát. A többi meccsen mindig készen állt a stadion, nem volt semmi gond, legtöbbször teljes teltház előtt játszottunk.”

  „A Juventus sürgette, hogy ne az Is Arenas-ban játsszunk. És hiába siettem a kérelmek jóváhagyásával –amit meg is kaptam- akkorra a LEGA jóváhagyta, hogy Parmába játsszuk a meccset. Így 48 óránk maradt, hogy mindent átszervezzünk Parmába, ami egy sarokra van tőlük.”

  „De eljöttünk, hogy lejátsszuk a meccset és küzdjünk – azonban 9 emberrel kellett befejeznünk a találkozót, erősen megkérdőjelezhető játékvezetői döntésekkel. A győzelmüket a sportszerűtlenségüknek köszönhették.”

  „A tények magukért beszélnek. Undorítónak találom, ami az olasz bajnokságban folyik, nem akarok többé részese lenni ennek a világnak. Korábban meggyőztem magam, hogy ez változni fog, de a leopárd sohasem veszíti el a foltjait.”