fawcet#3112
Űrgárdistákkal tolom a kampányt, nevetségesen könnyen ledaráltam a néhány mapon normál fokozaton az IG-t. Ma hajnalban úgyhagytam ott a játékot (munkahelyre is pihenni kell), hogy már csak a főbázis van hátra, többit leromboltam Nagy tankjával együtt.
Eddig bevált recept: scout-ok minimum 4 osztag mellé commander + skull amint lehet + láthatatlanság + plazma!!!. (snipa nem jó mert akkor nem tudom szétlőni a zászlópontokon a védelmet)
Hamar leaprítják a ig egységeket a scoutok. Felderítés ellen úgy védekezek, hogy szétszórom a scout (láthatatlan) egységeket. Ha egyiket felderítik akkor arrébb viszem és máris láthatatlan lesz. Volt már arra példa, hogy üldözőbe vették a láthatóvá scout egységemet és erre a többi láthatatlan scout lőtte oldalba lőtte őket, mintegy vesszőfutásként. :-)
Aztán elsőnek a nagy tankot utána két kisebb tankot készítem el, végül minden maradék a gépfegyveres jumpgépek.
Ezt a hordát megindítva nem sokminden tud ellenállni.
Teleportépülettel meg ledobom az utánpótlást (terminatorok + űrgárdisták) amint fogynak az egységeim.