Kinek volt már? Mitől lehet?
  • sz4bolcs
    #90
    Na jó ezután álomnaplót fogok vezetni, mert elfelejtettem egy álmom, ami akkor nagyon bennem volt, miután álmodtam. Addig leírom egyik utolsó (de visszatérő) álmom. A visszatérő ebben a magasság és a félelem. Van egy magas ház lifttel, sok szinttel, és az egész olyan rozoga, hogy minden pillanatban összedőlhet. Általában ilyen házakban menekülök valaki, vagy csak a félelem elöl. Vagy csak vagyok fönt kapaszkodok, és félek attól, hogy most összedől az egész alattam, vagy bent vagyok a liftben, és félek, hogy leszakad. Volt mikor nagyon magas, de vékony torony felhőkarcolóba mentem föl lifttel, (világos volt, és valahol messze voltam nyaralni, tehát nem ismerős vidéken) és mikor fölértem, kinéztem a mindenség fölött, éreztem a szabadságot, de olyan természetellenesen, és féltem is tőle, mint a magasságtól is.
    Utolsó álmom is ilyen volt, csak itt sötét.. sok szintes sok emeletes rozoga sötét ház + éjjeli sötétségben. Mentem föl lifttel, és féltem attól, hogy összeomlik, vagy leesek. Megálltam egy magas szinten, kiszálltam, a ház oldalra dőlt, mint egy ferde torony. Egyszer csak elfogott egy érzés, hogy mitől félek? Mi történhet velem? Igazából itt nem vált tudatossá az álom, de a félelmet egy olyan kellemes érzés váltotta föl, hogy "minden mindegy" és hogy mindent megtehetek, nem kell félni semmitől, mert semmi nem történhet velem. Elindultam a folyosón, és benyitottam jobbra egy szobába. És ott volt egy ismerős csaj, mintha rám várt volna és gondoltunk egyet, elkezdtünk dugni nem szerelemből, csak hogy kihasználjuk egymást, tehát nem gyengéden. mert miért ne... És itt volt a vége. (ja ...reggel nem volt foltos az alsóm!)

    Volt még álmom, ahol alienek elleptek mindent és ilyen doom féle folyosókba kerültünk egy iskolányi túlélővel, menekültünk folyosóról folyosóra, szobáról szobára. A végén már csak egy templom, de inkább pince vagy kriptaszerüség maradt 20 embernek, és bezárkóztunk. Aztán valahogy hirtlen kitisztult minden, és kimentünk az épületből, és örültünk, hogy túléltük.

    Vannak álmaim, amikor talált kinccsel manipulálok, hogy mit arra nem emlékszem, de a tárgyaknak, amiket meg akarok szerezni/megszerzek a kincses ládából az hatalommal bír. Volt ilyen, hogy kis érmeszerüséget szereztem meg a ládából, és azzal kellett valamit csinálni, hogy továbblépjek a pályán(?) (igen régen diabloztam) Aztán az volt mindig csalódás, amikor eltűnt a mágikus ereje, és rájöttem, hogy ugyanolyan tárgy mint a többi, és visszaraktam a ládába a helyére.