City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
atiati #7572 Ha legalább 90 napja inaktív vagy, akkor egy aktív játékos tud neked küldeni egy megíhvót, és mindketten kaptok +15 ingyen napot. Jó dolog, én is éltem vele, mikor visszatértem kb. 1.5 hónapja :-)
De ez csak akkor működik, ha EU-n maradsz, mert US kulcsot vásárolva új és aktív tag leszel, szóval nem lesz meg a 90 napos inaktivitás.
EU-t nem ismerem, de meg merem kockáztatni, hogy a US-en többen vannak. Sokkal. Itt eleve több a szerver is. Én a Guardianon játszom, ez átlagos telítetségű, de a Freedom-on és asszem a Virtue-n tényleg sokan vannak.
US-en van kb.10+ magyar játékos, akikből pár mindig aktív, itt tudsz utána nézni: cityofheroesmro.phpnet.us
Ha US accountot veszel, akkor egy teljesen új accountot kapsz, tehát nem lesz Veteran-od a US szerveren. Egy accounttal mindkét játékhoz (CoH+CoV) hozzáférsz, nem kell külön megvenni a másikat.
A direct2drive-on érdemes lehet utánanézni a CoX vásárlásnak. Itt nagyon jó áron lehet kulcsot vásárolni, és általában jár hozzá a 30 nap ingyen játék. És amit veszel az US key lesz :-) (Bár ezt is érdemes ellenőrizni, mikor én vettem, akkor csak US-t adtak.)