A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ahh:(
Na egyebknet mar tegnap irni akartam, de akkor most ha mar jatszani nem tudok.
Rohej ez az ijasz.
Nekem a TW betaban volt egy DE harcosom (lv17) a Japan betaban egy Elf wizard (lv33), de amilyen gyorsan ezzel az ijasszal fejldoni lehet beszaras.
A mostani karim egy DE harocs lv15, de palus knightnak keszul elvileg, csakhogy talaltam egy hunter bowot. Na azota meg jobban ijaszkodom (mondjuk elotte is short bowt hasznaltam alegtobbet). Szoval felemetes. Szinte nem kell vele pihenni, 40% hoztam most ossze vele. Persze az egyes mobok kozti rohangalas, meg beszelgetes alatt altat tolti a manat, de szinte folyamatosan lehet vele menni. Nem kell hasznalni power shotot, csak lonni kell.
Szoval, aki harcossal vasn es megha nem is akar iajsz lenni szerezzen be egy sima bowot es lv 20 hasznalja, sokkal jobban lehet fejldoni. Ja es a power shotra se sajnalja az SP-t, egy level 3-as power shot 180 sp ami rohej, 20-as szint folott egy skill 6000 sp-nel kezdodik. En most felnyomtam 6-ra a power shotot bar ritkan hasznalom.