Hogyan internetezzünk ott, ahol SEMMI sincs?
-
Ne, elért végre ide is a "szélessáv".
Fél éve húzódott de tegnap végre használni is tudtam.
Egyelőre még szerződés nélkül 15.-éig ingyen, és kb. 128kbit-es sávszélesség, szóval ezért volt zárójelben a szélessáv. Két csomag van, az egyik 128kbit-es a másik 384/128-as nekem ez utóbbi lesz majd 1 éves szerződéssel 9900-ért.
Két kérdésem lenne kapásból és kíváncsi lennék több ember véleményére.
Mennyire normális az kábelnetnél, hogy a letöltési sebesség _rohadtul_ ugrál le fel, miközben az egész hálózaton elvileg még csak pár ember (max 10) van még rajt egyelőre. Azaz kezdem a letöltést 20k-val, lemegy 15-ig és ugrál egyszer 6k utána felugrik 15-re, következő másodpercben 11. Szóval ezt nem értem mitől van, mert ha le lenne terhelve a hálózat akkor még érteném de szerintem erről egyelőre szó sincs.
Másik nagy bánatom, hogy a pingek eszméletlen szarok. CS játszhatatlan. Loss 15, ping meg ugrál nagyon gyorsan 60 és 300 között (nem az van, hogy néha felszalad, hanem folyamatosan le-fel, mint a letöltési sebesség). Ez mennyire természetes kábelnetnél? Lehet (illetve fognak-e) ezen javítani? Vagy mitől függ az, hogy egy kábelnetnek jók-e a pingjei vagy nem?