Szal...
  • Dawe20
    #2864
    Sziasztok, én nem rég kezdtem el yugizni, a joey-résszel. Ahogy elnéztem nagyon sokan leszedni sem tudják a játékot ezért itt egy kis segítség.

    Joey the passion innen töltheted le, CSAK torrentes letöltés van ->http://www.mininova.org/tor/154865

    Na innen lehet leszedni,de ha nem megy akkor beírod a googléba hogy ->Joey the Passion torrent -> és a legelső link lessz az. (Remélem egyértelmű hogy ha nincs meg a torrent program a gépetekre akkor azt is le kell szedni, -> torrent download a kersőbe:) )

    Na mostmár megvan a játék, ekkor jön egy olyan probléma hogy magyarul, szeretnél játszani, itt rengetegen csak azt írják, hogy "jaj nekem megvan de nem jó, mert gagyi" vagy ilyesmi meg hogy "nemsokára lesz jobb", ilyenektől kap az ember idegörcsöt hogy azért a linket ideírhatná, vagy ahonnan le lehet szedni.

    Magyarítás ->http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=871 ->

    egyébként a magyarítások.hu -n a kerseőbe beírod hogy "yugi the destiny" , tudom hogy ez az első rész de mind a 3 játékhoz jó, nem mondom hogy tökéletes de legalább magyarul van a kártya szövege, igaz hogy van benne egy két rossz fordítás, de hát úgy is rájön az ember a saját kárán hogy mire is képes a kártya. Ja csak a kártya felirat, és szövege magyar, de semmi más, de ne aggódjatok eléggé alap szavak vannak, benne.
    Na most hogy magyar a játékunk, már csak egy gond adódik, hogy túl sokáig tart megszerezni az összes kártyát.

    Összes kártya -> http://www.4cheaters.de/pc/cheats/yugioh_power_of_chaos_joey_the_passion_20564

    vagy a googléba beírod hogy "joey the destiny cheats" és megkeresed azt az oldalt ami a 4cheaters.de oldala. letöltöd a tömörített mappát.
    na most jön a bonyolult dolog srácok/lányok elősre nem bizti hogy felfogjátok.


    Start/rámész a "futtatásra" beírod hogy "regedit" aztán lezs ott olyan hogy HKEY_LOCAL_Machine aztán "software" aztán "Konami" aztán "Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos" aztán "system" aztán látsz egy "CommonDir" bejegyzést ott melette van hogy hove menti a játékot! az írd át arra a helyre ahová szeretnéd hogy mentse a játékot.pl: C:\Program Files\YU-GI-OH\YUGIOHPC\mentés\Common <- ezt a common mappát csináljátok meg a mentési mappába.(Ez egyébként akkor is hasznos ha nem tudod elmenteni a játékot, azt így kell megoldani.)
    Ezekután a mentési mappátokba csináltok egy Joey mappát. Újra Start/rámész a futtatásra beírod hogy "regedit" aztán lezs ott olyan hogy HKEY_LOCAL_Machine aztán "software" aztán "Konami" aztán "Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos" aztán "system" aztán látsz egy "InstallDir"-t és melette egy elérési utvonalat , na ezt megváltoztatod arra hogy a joey mappába tegye, vagy tudom is én ez mire jó de a lényeg hogy fontos. Pl:C:\Program Files\YU-GI-OH\YUGIOHPC\mentés\Joey .
    Amit kibontottatok tömörített fájt (all cards) abból csak a joey mappa kell. Lessz benne egy reg fájl amit átnevezel bármire, és beleteszed a Joey mappába (amit a mentés mappába tettél) és kéttszer rákattintasz majd engedélyezed hogy hozzáadja a tartalmát a géphez.. Lesz a tömörített mappában egy system.dat amit ahonnan elindítod a játékot oda teszed be és felülírod az előtte lévőt. A Common mappába is belemásolod a system.dat-ot. Namost ahonnan elindítod a játékot ott van egy exporter, amit megnyit és beírod a neved, a program csinál egy mappát neked oda ahol a mentéseid szerepelni fognak. ha nem találok keress rá, de egy kis logikával simán kikövetkeztetheted hogy hol van. Na ebbe a mappába beleteszel mindent amit a kitömörített allcards/joey mappába találsz kivéve a a reg fájlt.

    Na azthiszem ennyi!

    Momtmár csak egy dolog hiányzik, az online játék, ez az amit én nem vágok, és szeretnék rá választ kapni. Én letöltöttem a hamachit, meg ilyenek, de sajnos amik ide lettek leírva ip címek úgy látszik senki sem használja, mert én nem láttam hogy lenne fent ott valaki. Kérdésem ->hogy magában a játékban (Joey the passion) lehet e online-ba játszani vagy sem, ha nem akkor a hamachi-hoz kaphatnék -e ip címeket, amiket azért használnak is. Tudom hogy le lehet tölteni egy online yugioht is de sajna az én gépemen nem megy:( ! Előre is köszi az ip címeket, természetesen jelszóval :D