• Androidus
    Hopp, ezt megtaláltam. Van egy táblázat a kaszt requirement-ekről. Az archernek pl. a spirit és a strentgh mínuszos a névlegeshez képest, talent, agility meg pluszos. Az erő mínusza 15-24%, abba pont belefér, hogy a 48-ból 40-et csinál. Vagyis nem hibás az oldal, csak az ilyen módosítókat hozzá kell kalkulálni.

Hát, hülyék itt is vannak bőven, argh... Kimegyek a seashore bejáratától északra a nagy dombos tisztásra, ahol hobgoblinok, plant-ek, doral-ok teremnek szép számmal. Ott van egy két fős csapat, ugye hármunknak bőven jut szörny. Persze ügyelek arra, hogy olyat lőjek, ami az én támadásom. Erre elkezdenek óbégatni, hogy "no ks, no ks". Persze a fülem botját se mozgatom, erre a srác bevadul, és nagy dérrel-durral elkezd utánam jönni, hogy majd ő jól megszivat. Betámadta és kivégezte az összes szörnyet, amit elkezdtem lőni. Csak amit ő nem látott, az az volt, hogy mindegyiknek az élete a felénél járt, amikor ő odaért. De az persze csak feltűnhetett volna neki, hogy nem kap xp-t, és a cucc se neki jelenik meg sose. De csak nagy muhaházások közepette élvezte, hogy milyen jól "szivat". Gyakorlatilag segítette a pontszerzésemet, kőkeményen :)))