udrvcsn9.jpg



Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.


  • Zóanagyvarázsló
    #61427
    A valóban továbbra is kiváló Háfrának és Klujbernek is voltak gyengébb periódusai, de ez érett világklasszisoknál is megesik, ők túlteljesítenek, ezért erre hivatkozni egy szerkezetileg hendikepes csapatnál eléggé fura. Ugyanakkor tény, hogy vannak más "gyerekek" is a keretben, de Pásztort éppen Elek adagolta lassan, a fiatalabb szélsőinkkel is mintha ő bánt volna nagyon óvatosan a szezon elején, és az egyébként egyre vagányabb megoldásokat mutató Tóth Nikinél is elmondható ugyanez.

    Van egy olyan érzésem, hogy mindez már Zizi jövőbeli visszatéréséhez kapcsolódik. Nem csak az életkora hiányzik a pályáról, hanem az irányítói képességei, a góljai (a válla miatt ez kérdéses lehet, de reméljük a legjobbakat) és a védekezése (ez meg ugye pláne nem egyéni dolog, össze kéne rakni) is. Mert az viszont teljesen igaz, hogy az elvileg vezér Kovacsics már huzamosabb ideje gödörben van.

    És akkor még nem beszéltünk arról, hogy az egyetlen rutinos átlövőnk (?) a szintén irányítgató Klivinyi, aki időnként meg tud lepni ellenfelet és saját játékost is a passzaival (pl. a legutóbbi BL-meccsen az egyik horváttal gólpasszt adatott).